Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Obisk senatorja Miloša Budina

DATUM OBJAVE 18. februar 2003
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Senatorju je pojasnil, da so za namene realizacije skupnih idej in projektov ustanovili delovne skupine, ki se bodo posvečale posameznim pobudam. Župan je obenem predstavil aktualno dogajanje na Goriškem s poudarkom na problematiki glede Univerze. Izpostavil je tudi 1. maj 2004, ko naj bi simbolično praznovali vstop Slovenije v Evropsko unijo.
Senator Miloš Budin pa je na kratko predstavil položaj slovenske manjšine v Italiji in probleme, s katerimi se srečujejo. Predstavil je tudi bližajoče se deželne volitve v Italiji, ki bodo pomembno vplivale na bodoči razvoj goriškega območja. Senator je omenil tudi pomen sodelovanja med Univerzami na obeh straneh meje. Srečanje se je zaključilo v želji po nadaljnjem sodelovanju.