Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Izjava za javnost Mestne občine Nova Gorica v zadevi SGP

DATUM OBJAVE 05. februar 2009
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

V primeru stečaja bi imeli opravka z drugim sogovornikom, torej s stečajnim upraviteljem, s katerim je bilo pričakovati, da bi Mestna občina Nova Gorica obstoječe probleme skladno z zakonom mnogo lažje reševala kot pa z SGP, saj ji je SGP vse doslej več ali manj postavljal samo ultimate.

Župan Mestne občine Nova Gorica Mirko Brulc je 29.1.2009 prejel pismo likvidacijskega upravitelja SGP-ja Janeza Artiča, v katerem ga le ta vabi na skupen sestanek. Župan je v odgovoru na pismo zapisal, da ta sestanek trenutno ni potreben. Napisal je, da je bila mestna občina vedno odprta za pogajanja in da tega nikoli ne z besedami ne z dejanji ni zanikala. Nazadnje je družbi SGP poslala ponudbo za razrešitev spora, a odgovora še ni. Vsekakor pa mestna občina ostaja odprta za pogajanja, ki nikoli doslej formalno tudi niso bila zaključena.

Če družba SGP ne želi razpravljati o zadnjem predlogu mestne občine, s tem meče v koš lastno delo in delo Komisije mestne občine, ki jo je za razrešitev zadeve SGP imenoval Mestni svet Mestne občine Nova Gorica.