Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Sožalje župana Mirka Brulca ob potresu

DATUM OBJAVE 09. april 2009
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Župan MO Nova Gorica Mirko Brulc je Občini Gorica, Goriški pokrajini in Goriški prefekturi poslal sožalje za preminule v nedavnem potresu v Italiji.

Zapisal je:

V mojem imenu in v imenu Mestne občine Nova Gorica vam izrekam iskreno sožalje za preminule v potresu na območju l' Aquile v osrednjem delu Apeninskega polotoka.
Posnetki, ki jih lahko spremljamo v številnih medijih, so grozoviti. Neprecenljiva škoda na objektih, še bolj pa številna izgubljena človeška življenja, bodo prebivalce tega območja zaznamovala za vedno.

Mirko Brulc
ŽUPAN