Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Uradni obisk avstrijskega veleposlanika v Republiki Sloveniji, Nj. eksc. dr. Clemensa Koje

DATUM OBJAVE 19. marec 2013
VIR Mestna občina Nova Gorica

Župan Mestne občine Nova Gorica Matej Arčon je danes v novogoriški mestni hiši sprejel avstrijskega veleposlanika v Republiki Sloveniji, Nj. eksc. dr. Clemensa Kojo. Veleposlanik, ki je svoje službovanje v Sloveniji začel septembra 2012, je v Mestni občini Nova Gorica na obisku prvič, zato je bilo srečanje namenjeno predvsem medsebojnemu spoznavanju in predstavitvi novogoriške občine. Župan Matej Arčon je veleposlanikovega obiska vesel in se nadeja dobrega sodelovanja. Gospodu Koji je v Novi Gorici izrekel toplo dobrodošlico in ga seznanil s prednostmi ter razvojnimi možnostmi našega območja. Veleposlanik dr. Koja je ob tem izrazil namen, da v času službovanja v Sloveniji obišče in bolje spozna vsa mesta in večje občine. Poseben pomen daje veleposlanik tudi univerzitetnim mestom, saj je sodelovanje obeh držav na področju znanosti in kulture izrednega pomena.

     
    V nadaljevanju je veleposlanik obiskal Slovensko narodno gledališče Nova Gorica ter Goriški muzej, popoldan pa si bo ogledal Frančiškanski samostan na Kostanjevici. Obisk na Goriškem bo veleposlanik zaključil z obiskom Univerze v Novi Gorici in Fakultete za uporabne družbene študije v Novi Gorici.

Fotografija z današnjega sprejema pri županu: