Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Sprejem uspešnih karateistov Športnega društva Gorica

DATUM OBJAVE 07. marec 2014
VIR Mestna občina Nova Gorica

Župan Mestne občine Nova Gorica Matej Arčon je v sredo, 5. marca, na mestni občini sprejel uspešne mlade karateiste, člane Karate sekcije Športnega društva Gorica, ki so se udeležili 41. Mladinskega evropskega prvenstva v Lizboni. Kati Florjančič je osvojila odlično 2. mesto, tekmovala pa sta tudi Teo Otrin in Mirko Boltar, ki sta se ravno tako udeležila sprejema.

Mlade karateiste so na sprejemu spremljali Zdenko Šibav, predsednik Športnega društva Gorica, Bruno Komac, predsednik Karate sekcije Športnega društva Gorica, in trener Rajko Malinović.

Več podatkov o uspehu društva je v priponki.

 

Športno društvo gorica - rezultati

Slike sprejema

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti