Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Info točka za pomoč žrtvam nasilja na delovnem mestu

DATUM OBJAVE 27. avgust 2019
VIR Mestna občina Nova Gorica

Od 20. junija 2019 deluje v prostorih sindikata SKEI (železniška postja) na Kolodvorski poti 8 v Novi Gorici prva info točka za preprečevanje nasilja na delovnem mestu (mobinga) na Goriškem in v Sloveniji. V njej nudijo osnovne informacije in svetovanje žrtvam mobinga, kako ukrepati in preprečiti nasilje na delovnem mestu. 

Točka je ustanovljena s pomočjo Društva Notranja Pot, podpirata pa jo Mestna občina Nova Gorica in sindikat SKEI. Namenjena je zaposlenim, brezposelnim, kadrovskim delavcem, študentom in drugim zainteresiranim.

Info točko lahko obiščete po predhodni najavi na e-naslov mobing.ng@gmail.com oz. telefonsko številko 041 954 784. Informativna srečanja imajo ob sredah med 15.30 in 16.30.

www.facebook.com/Mobing-točka