Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

E-kolesa ponovno na Bevkovem trgu

DATUM OBJAVE 21. maj 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

Na Bevkovem trgu boste za uvod v toplejše dni lahko ponovno kolesarili na e-kolesih in sodelovali v žrebu za praktične nagrade.

Namen akcije je promocija zdravega načina življenja za vse generacije, promocija kolesarjenja kot trajnostne mobilnosti ter promocija Goriške kot rajske destinacije za kolesarje.

Kolesarjenje je brezplačno in je možno vsak dan od 18. 5. 2021 do 13. 6. 2021. Obiskovalci, ki bodo odkolesarili vsaj 20 minut bodo prejeli nagradni kupon za sodelovanje v žrebu za praktične nagrade. Mlajši od 18 let bodo lahko v žrebu sodelovali le, če nagradni kupon podpiše starš ali skrbnik.

 

Kolesarjenje bo možno le ob upoštevanju vseh veljavnih priporočil NIJZ.

 

URNIK

*             Vsak dan (pon.–ned.) od 10.00 do 12.00 in od 16.00 do 19.00.

*             Kolesarjenje je brezplačno.

*             V primeru slabega vremena kolesarjenje odpade

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri »Poženi poletje« na spletni strani e-hiše.