Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Vabilo na seminar " Družina ognjišče ali pogorišče - novi izzivi in strokovni pristopi pri delu z osebami z izkušnjo nasilja"

DATUM OBJAVE 22. marec 2023
VIR Mestna občina Nova Gorica

Zavod Karitas Samarijan je bil ustanovljen leta 2000 z namenom izvajanja socialno-varstvenih programov. Na področju nasilja delujeta na Goriškem že več kot 23 let dva programa: Materinski dom Solkan in Šempeter ter Varna hiša Goriške. V vseh letih je bilo v omenjena programa vključenih več kot 1200 žensk in otrok. Skozi leta so zaposleni pri zavodu zasledovali in prepoznavali stiske in potrebe ljudi.

V torek, 18. aprila 2023, bo v Veliki dvorani novogoriške mestne občine organiziran brezplačen enodnevni seminar naslovom: " Družina ognjišče ali pogorišče- novi izzivi in strokovni pristopi pri delu z osebami z izkušnjo nasilja".

Prilagamo VABILO in PRIJAVNICO, kjer najdete podrobnejše informacije. Prijave zbirajo do srede, 5. aprila 2023, oziroma do zapolnitve prostih mest.

VABILO

PRIJAVNICA

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti