Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Previdnost pri kopanju v naravi ni nikoli odveč

DATUM OBJAVE 23. junij 2023
VIR Mestna občina Nova Gorica

Bliža se konec šole in začetek brezskrbnega uživanja poletnih dni.

Mnogi bodo iskali osvežitev v jezerih in rekah, zato ne bo odveč poziv k previdnosti in čim bolj varnemu kopanju. Ob tej priložnosti naj spomnimo, da območje Kajak centra v Solkanu ni kopališče in da je Soča divja reka. V sodelovanju s Soškimi elektrarnami in Kajak klubom Soške elektrarne bomo tudi letos nadaljevali z informiranjem domačih in tujih obiskovalcev kajak centra s pomočjo informatorjev.

Soške elektrarne Nova Gorica pa v letošnji sezoni med 20. junijem in 3. septembrom nadaljujejo s testno prilagoditvijo obratovalnega režima HE Solkan, in sicer v času med 10. in 19. uro.

Opozorilne table nad SočoFant, ki nosi belo majico z napisom informatorTrije moški sedijo na gumijastem čolnu in veslajo

Brošura

https://youtu.be/NYf4Gvq9yhY

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti