Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Svetovni dan varnosti pacientov

DATUM OBJAVE 15. september 2023
VIR Mestna občina Nova Gorica

15. september je Svetovna zdravstvena organizacija razglasila za Svetovni dan varnosti pacientov. Letošnji je posvečen zlasti opolnomočenju pacientov in poteka pod sloganom »Glas pacientu!«.

Obeležitvi tega dne se pridružujemo tudi v Novi Gorici. V Zdravstvenem domu Nova Gorica so se aktivnostim priključili tako, da so skupaj z lokalnimi društvi uporabnikov zdravstvenih storitev, to so primarno pacienti, invalidi in upokojenci, organizirali Dan odprtih vrat.  Mestna občina Nova Gorica v ta namen do nedelje občinsko stavbo osvetljuje v oranžni barvi.

Ljudje stojijo pred zdravstvenim domom