Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Sprejeti akti 15. seje Mestnega sveta Mestne občine Nova Gorica, ki je bila 21 februarja 2008

DATUM OBJAVE 21. februar 2008
VIR Mestna občina Nova Gorica

Sklep o uvrstitvi točke dnevnega reda v zvezi z ureditvijo dostopne ceste do gradbenih parcel v KS Kromberk.Sklep o imenovanju v komisijo za sofinanciranje programov in projektov turističnih društev v Mestni občini Nova Gorica.

Sklep o imenovanju v komisijo za pogovore s SGP Gorica, d.d.

Sklep o ustanovitvi komisije za visoko šolstvo.

Sklep imenovanju v nadzorni svet javnega podjetja Komunalna energetika Nova Gorica, d.o.o.

Odlok o priznanjih Mestne občine Nova Gorica.

Odlok o spremembah in dopolnitvah odloka o zbiranju in prevozu komunalnih odpadkov v Mestni občini Nova Gorica.

Odlok o zbiranju in prevozu komunalnih odpadkov v Mestni občini Nova Gorica.

Sklep o predlogu odloka o spremembah in dopolnitvah odloka o merilih za določitev podaljšanega obratovalnega časa gostinskih lokalov in kmetij na katerih se opravlja gostinska dejavnost se opravi druga obravnava in se pri tem upošteva predloge, pripombe in mnenja iz razprave.

Sklep o predlogu odloka o spremembah in dopolnitvah odloka o avtotaksi prevozih v Mestni občini Nova Gorica se opravi druga obravnava in se pri tem upošteva predloge, pripombe in mnenja iz razprave.

Obvezna razlaga odloka o lokacijskem načrtu Ob železniški postaji v Novi Gorici (Uradni list RS, št. 14/06).

Sklep o predlogu odloka o programu opremljanja za območje OPPN Rožna Dolina III se opravi ponovna prva obravnava in se opravi revizija stroškov komunalnega opremljanja.

Sklep o začetku priprave občinskega podrobnega prostorskega načrta Ob železniški postaji-sever (spremembi dela LN Ob železniški postaji)

Sklep Mestni svet Mestne občine Nova Gorica se seznani s poročilom o kakovosti zraka v Novi Gorici v letih 2002 - 2006.

Odlok o ustanovitvi javnega zavoda Vrtec Nova Gorica.

Sklep o potrditvi investicijskega programa »VAROVANJE VODNEGA VIRA MRZLEK TER OSKRBA PREBIVALCEV S PITNO VODO NA OBMOČJU TRNOVSKO-BANJŠKE PLANOTE, GORIŠKIH BRD

Sklep o vložitvi stvarnega vložka v javni sklad.

Sklepi Mestni svet MONG se je seznanil z delovanjem Odbora za Goriško in ocenil njegovo delo, kot izjemno uspešno, odbor za Goriško nadaljuje svoje delo tudi v bodoče, tako da spremlja dogajanje v zvezi z oblikovanjem pokrajin ter izvajanja aktivnosti za uveljavitev stališč MS MONG do te problematike in Ti sklepi veljajo takoj.

Sklep MESTNA OBČINA NOVA GORICA odda v najem del zemljišča parc.št. 5483/3 k.o. Šmihel v izmeri 60 m² za dobo 10 let najemniku Drožina Igorju, Lohača 17a, Postojna, za ocenjeno vrednost 48,00 â¬/na mesec.

Sklep o nakupu zemljišč.
Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti