Knjižnica pod krošnjami v Novi Gorici

datum: 17.06.2013

kategorija: V središču

V mesto prihaja Knjižnica pod krošnjami. Od 17. do 23. junija se vsak dan med 10. in 20. uro pridružite ljubiteljem knjig v senčki borovcev v Borovem gozdičku pri velikih igralih.

V senčko različnih krošenj Goriške se tretje leto zapored vrača Knjižnica pod krošnjami. Tudi letos bomo obiskovalce nagovarjali, naj se v zelenem okolju, v mrežah in ležalnikih, za trenutek zaustavijo, vzamejo v roke knjigo ali časopis in umirijo svoje misli.

 

Poleg nabora najnovejših knjig domačih založb je knjižnica tudi letos dobro založena s svežimi časopisi ter tujimi in domačimi revijami, ki jih donirajo slovenske založbe in časopisne hiše. Na vseh enotah se letos prvič predstavljajo e-knjige, ki jih lahko prebirate na e-bralnikih.

 

Ob brezplačnem branju, listanju in uživanju lahko v borovem gozdičku v Novi Gorici prisluhnete predavanjem in pogovorom z gostujočimi avtorji. K nam prihajajo pisatelji, pravljičarji, lutkarji in drugi: Anja Štefan, Boštjan Gorenc – Pižama, Dušan Jelinčič, Ciril Zlobec, Matija Solce, Olga Moroz

 

…dobrodošli da se za trenutek zaustavite v senčki borovcev, v mrežah in ležalnikih, vzamete v roke knjigo ali časopis in umirite svoje misli…

 

Knjižnica pod krošnjami bo ponovno med nami tudi konec avgusta.

Za dodatne informacije  vam je na voljo koordinatorica goriškega programa Mateja Zorn na telefonski številki 041353261 ali e-pošti zornmateja@gmail.com.

 

Program Knjižnice pod krošnjami