Veselo pustno rajanje v Novi Gorici

datum: 11.02.2015

kategorija: V središču

Mladinski center in Krajevna skupnost Nova Gorica v sodelovanju z Mestno občino Nova Gorica vabita na veselo pustno rajanje v torek, 17. februarja 2015, ob 10. uri in ob 16. uri na Bevkov trg v Novi Gorici.

Pester pustni program se bo ob 10. uri začel s pustno koreografijo plesne skupine KreArt, ob 10.30 pa se bo nadaljeval z nastopom pevke in animatorke  Claudije. Za otroke iz vrtcev in šol ter vse mimoidoče je pripravila čudovite pustne animacije, v katerih bodo sodelovale pustne maske. Dopoldansko rajanje bo potekalo do 12.30.

Vse velike, male, strašne in malo manj strašne maske vabljene tudi na popoldanski program, kjer smo za zabavo pustnih mask poskrbeli z dve in pol urnim programom, animacijo in pustnim presenečenjem. Ob 16. uri bodo plesale nagajive Pike Nogavičke. Ob 16.30 sledi nastop čarovnika Marisa, ki nas bo v svetu čarovnije zabaval do 17.15. Pustno rajanje se bo nadaljevalo s pevko Claudio, ki bo s petjem in plesanjem razveseljevala vse maske, najizvirnejše pa bomo tudi nagradili. Čisto za konec, okoli 18.30, pa smo pripravili pravo pustno presenečenje. Za vse sladkosnede maske bodo na voljo še slastni pustni krofi in vroč čaj, vsa zbrana sredstva pa bomo namenili pomoči potrebnim.

V primeru dežja bo popoldanska prireditev ob 16. uri na pokritem kotalkališču ob bivši karavli v Solkanu, dopoldanska pa bo v primeru dežja odpovedana.

Pridite, lepo nam bo.