Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Delitev brezplačnih toplih obrokov za socialno ogrožene

DATUM OBJAVE 02. januar 2014
VIR Mestna občina Nova Gorica

Dom upokojencev Nova Gorica je podal pobudo oz. izrazil pripravljenost, da bi se kosila, ki jim dnevno ostajajo, razdelila socialno in materialno ogroženim občanom, ki si ne morejo zagotoviti dnevno toplega obroka.

K sodelovanju smo na mestni občini povabili tudi Dijaški dom Nova Gorica, ki je prav tako pripravljen pomagati našim občanom z delitvijo brezplačnih obrokov.

K sodelovanju so brez pomislekov pristopili tudi Območno združenje Rdečega križa Nova Gorica, Center za socialno delo Nova Gorica, Medobčinsko društvo prijateljev mladine za Goriško, Humanitarno društvo KID, Goriška območna Karitas, Društvo prostovoljcev Vincencijeve zveze dobrote Miren, Vrtec Nova Gorica. O sodelovanju se dogovarjamo tudi z osnovnimi šolami v Novi Gorici.

 Brezplačni topli obroki bodo na voljo:

·   v Domu upokojencev Nova Gorica vse dni v tednu (tudi sobote in nedelje) med 14.00 in 15.00 uro - dnevno 20 kosil, od 2.1.2014 dalje,

·   v Dijaškem domu Nova Gorica od ponedeljka do petka med 12.00 in 13.00 uro - dnevno 30 kosil, od 6.1.2014 dalje.

 Kosilo bo mogoče dobiti z boni, ki jih lahko uporabniki prevzamejo na Rdečem križu Nova Gorica (Ulica Tolminskih puntarjev 8) v času uradnih ur (ponedeljek 8.00 - 12.00, sreda 8.00 - 12.00 in 14.00 - 16.00, petek 8.00 - 12.00).

 Iskreno se zahvaljujemo za uresničitev pobude delitve brezplačnih kosil socialno in materialno ogroženim občanom Domu upokojencev Nova Gorica in Dijaškemu domu Nova Gorica ter vsem ostalim organizacijam, ki so odprtih rok sprejele sodelovanje pri tej, lahko bi rekli, humanitarni akciji, s katero poskušamo vsi skupaj vsaj malo omiliti stiske posameznikov in družin, ki so zaradi gospodarske krize žal prisotne tudi v našem okolju.

 Brez sodelovanja vseh, ki v našem okolju pomagajo socialno, materialno ali kako drugače ogroženim občanom, ta projekt ne bi bil izvedljiv.

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti