Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Gledališka predstava za otroke ob občinskem prazniku: Dino in čarobni Toni

DATUM OBJAVE 20. september 2017
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica ob občinskem prazniku podarja otrokom gledališko predstavo "Dino in čarobni Toni", ki bo v ponedeljek, 25. septembra 2017, ob 17. uri v veliki dvorani Kulturnega doma Nova Gorica. Predstava je primerna za otroke od 3. leta dalje.

Brezplačne vstopnice lahko dvignete pri blagajni Kulturnega doma Nova Gorica od 10. do 13. ure in od 14. do 16. ure oziroma do polne zasedenosti dvorane.

 

Na Uradu za zvezde se srečata škrat Toni, prekaljeni glasbenik in majhen prestrašen dinozaver mladiček Dino. Prijatelja se z gledalci sprehodita skozi razgibano in hecno zgodbo po vseh skupinah glasbil, od trobil, godal, tolkal, pihal pa vse do »mize s črvivimi zobki« – klaviatur. Ko prebereta še »češnjice na papirju« - note, nam Toni na stežaj odpre vrata v vznemirljivi svet umetnosti, mali Dino pa svoj kovček, v katerem skriva sliko največje zvezde na svetu, ki vas ne bo pustila ravnodušnih.

»Dino je nekaj posebnega. Nasmejali smo se skupaj z otroki, res iz srca, hkrati pa doživeli čustveno tako nabito predstavo, kot je še nisem videla. Najbolj pa se nas je vse dotaknil konec … tega nihče nikoli ne bo pozabil. Zapisani vtisi ne povedo niti približno to, kar ta predstava je. Ena redkih, ki jih moraš preprosto doživeti.«

Andreja Štavbe, učiteljica DSP, OŠ Fram


Predstava za otroke ob občinskem prazniku - vabilo.pdf

 

 

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti