Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Festival zdravja 2022

DATUM OBJAVE 01. april 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica

V Novo Gorico se vrača tradicionalni FESTIVAL ZDRAVJA 2022, ki ga ob svetovnem dnevu zdravja pripravljajo Mestna občina Nova Gorica, Mladinski center Nova Gorica, Zdravstveni dom Osnovno varstvo Nova Gorica – Center za krepitev zdravja Nova Gorica, NIJZ OE Nova Gorica in Društvo Ko-Rak.si.

Številne aktivnosti bodo na različnih lokacijah v mestu potekale od 3. do 8. aprila 2022.

Festival bomo sklenili z Dnevom zdravja v petek, 8. aprila 2022, med 9. in 13. uro na pasaži med Trgovsko hišo in spomenikom Edvarda Rusjana, kjer bodo predstavljeni programi, vzgojno-izobraževalne vsebine in svetovanja, ki so nam lahko v pomoč pri skrbi za naše zdravje.

 

Tema letošnjega festivala je »Naš planet – naše zdravje«.

Program dogodkov:

3. 4. 2022 – Tradicionalni pohod »Vivicittà – poživimo mesti« s startom in ciljem na Trgu Evrope

4. 4. 2022 – Športni turnirji in šahovska simultanka za mlade v prostorih Mladinskega centra Nova Gorica

5. 4. 2022 – Zdrava prehrana »Kuhalnico vihtim, za zdravje poskrbim« in »Zdravje na krožniku«

6. 4. 2022 – Predavanja za dijake srednjih šol po spletu »Depresija in mladi« in »Kako se prepletajo samopodoba in motnje hranjenja«

Strokovno srečanje »(P)O Covidu« v veliki dvorani Mestne občine Nova Gorica

7. 4. 2022 – Ustvarjalna reciklaža

8. 4. 2022 – Dan zdravja v Centru za krepitev zdravja Nova Gorica, Sejem dolgožive družbe in predstavitev organizacij, ki spodbujajo zdrav življenjski slog, na pasaži med Trgovsko hišo in spomenikom Edvarda Rusjana

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti