Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Obvestilo o končanem javnem natečaju

DATUM OBJAVE 24. julij 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Številka: 110-10/2015-67
Datum:  24. 7. 2015

Obvestilo o končanem javnem natečaju

Obveščamo, da je bila na javnem natečaju za zasedbo prostega uradniškega delovnega mesta »občinski redar« v Redarski službi Medobčinske uprave Mestne občine Nova Gorica in Občine Brda, številka javnega natečaja 110-10/2015-2, ki je bil dne 1.6.2015 objavljen na spletni strani Mestne občine Nova Gorica in Zavodu RS za zaposlovanje, izbrana kandidatka.

Neizbrani kandidati imajo v osmih dneh od vročitve sklepa pravico do vpogleda v vse podatke, ki jih je izbrana kandidatka navedla v prijavi na javni natečaj in dokazujejo izpolnjevanje natečajnih pogojev in v gradiva izbirnega postopka, razen v prijave, ki so jih vložili neizbrani kandidati.
Morebitne dodatne informacije o izvedenem postopku dobite na tel. št. 05/3350149.

Mestna občina Nova Gorica
Občinska uprava