Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Sprejem delegacije policistov iz madžarskega mesta Mosonmagyaróvár

DATUM OBJAVE 03. junij 2005
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Župan Mestne občine Nova Gorica Mirko Brulc je v petek, 3. junija 2005, v veliki dvorani Mestne občine Nova Gorica sprejel 50-člansko delegacijo policistov iz madžarskega mesta Mosonmagyaróvár, ki je te dni na obisku v Sloveniji.

V pozdravnem nagovoru je goste seznanil z zgodovino goriškega območja, na kratko je predstavil Mestno občino Nova Gorica s poudarkom na gospodarskih in kulturnih dejavnostih, življenje ob meji in sodelovanje, ki nas povezuje z italijanskim prostorom.
Nadalje je izpostavil velik pomen sodelovanja policijskih uprav na obeh straneh meje in delovanja mešanih policijskih patrulj.

Po sprejemu se je delegacija odpravila na obisk na Policijsko postajo v Novi Gorici, kjer jih je sprejel direktor Policijske uprave Nova Gorica Jakob Čeferin, v popoldanskem času pa so si gostje iz Madžarske ogledali znamenitosti Nove Gorice in okolice. Svojo pot so nadaljevali proti Postojni in Ljubljani.