Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Za EZTS GO odobrenih 10 mio evrov evropskih sredstev

DATUM OBJAVE 29. september 2014
VIR Mestna občina Nova Gorica

Posebno pozornost bomo v prvem finančnem obdobju posvetili turističnemu razvoju območja ob reki Soči, kjer bomo zgradili novo športno - rekreativno infrastrukturo in jo povezali z že obstoječo. Na ta način bomo zaokrožili turistično in rekreativno ponudbo ob Soči, s čemer bomo omogočili zagon športnega turizma ter ustvarili nova delovna mesta.

Drugo pomembno področje je tesnejše povezovanje Italije in Slovenije na področju zdravstvene in socialne oskrbe. Poleg urejanja skupne porodniške storitve, bomo uredili tudi posebno ambulanto za predporodno obravnavo in center za naravno rojevanje. Spodbudili bomo povezovanje na področju duševnega zdravja in preko skupne službe pomagali občanom z obeh strani meje pri urejanju administrativnih postopkov na področju zdravstva in sociale.