Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Posamično soglasje za obratovanje dlje od potrjenega obratovalnega časa

DATUM OBJAVE 03. junij 2022
VIR

Obrazci

Vloga za izdajo posamičnega soglasja za podaljšan obratovalni čas gostinskih obratov in kmetij

Kontakt

Oddelek za gospodarstvo in gospodarske javne službe
Karmen Pellegrini

telefon: 05-33 50 136
elektronska pošta: mestna.obcina@nova-gorica.si

Opis postopka

Gostinec lahko zaprosi za izdajo posamičnega soglasja za obratovanje gostinskega obrata dlje, kot traja njegov potrjeni obratovalni čas v primerih, ko se v gostinskemu obratu odvijajo prireditve zaprtega tipa (poroke, proslave, srečanja, ipd.) ali ko se izven gostinskega obrata odvijajo prireditve širšega pomena (lokalni prazniki, proslave društev, ipd.).

Vloge na predpisanih obrazcih morajo biti vložene najmanj 8 dni pred pričetkom dogodkov. Soglasja se izdajo za točno določen dan oziroma dneve in za določene lokacije in namene.

Predpisi

Stroški postopka

Po Zakonu o upravnih taksah je potrebno plačati upravno takso v višini 22,60 EUR (tarifna št. 1 in 3).