Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Prevoz otrok s posebnimi potrebami

DATUM OBJAVE 04. januar 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

Jutri, v torek, 5. januarja, se v šole vračajo otroci s posebnimi potrebami. Mestna občina Nova Gorica bo zato z jutrišnjim dnem z izbranim izvajalcem Nomago d.o.o. začela izvajati prevoz otrok s posebnimi potrebami, ki imajo stalno bivališče v novogoriški mestni občini, do OŠ Danila Lokarja Ajdovščina in CIRIUS Vipava ter nazaj.

Doslej je na prevoz prijavljenih šest otrok, ki jih bo do šole spremljal tudi spremljevalec. Mestna občina je pogodbo sklenila do konca šolskega leta, prijave za prevoz pa so mogoče na telefonski številki 05/33-50-352 ali na elek. naslov petra.sismond@nova-gorica.si.