Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Na glasovanju 109 predlogov participativnega proračuna

DATUM OBJAVE 12. januar 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

Komisija za participativni proračun je na glasovanje za participativni proračun ODLOČAMO SKUPAJ uvrstila 109 predlogov projektov. Izglasovani projekti bodo umeščeni v občinski proračun za leti 2021 in 2022 glede na število glasov in naravo posameznega projekta.

Do nedelje, 17. januarja, lahko občani novogoriške mestne občine, ki so v letu 2020 dopolnili vsaj 15 let, glasujejo o porabi dela proračunskih sredstev. Vsak občan lahko glasuje zgolj enkrat, na voljo pa ima tako spletno glasovanje kakor ročno oddajo glasovnice.

Spletno glasovanje je mogoče na spletni strani novogoriške mestne občine www.nova-gorica.si v zavihku Odločamo skupaj (https://odlocamo-skupaj.nova-gorica.si/).

V času uradnih ur (vsak delovnik med 8. in 12. uro in med 13. in 15.30, ob sredah do 17.30) je za glasovanje preko spleta na voljo tudi računalnik v sprejemni pisarni novogoriške mestne občine.

Osebna oddaja glasov bo mogoča v soboto, 16. januarja 2021, med 14. in 18. uro na sedežih posameznih krajevnih skupnosti in v stavbi Mestne občine Nova Gorica.

Glasovanje po pošti ni mogoče.

Posameznik bo glasoval po sistemu »denarnice« s 50.000 evri tako, da jih bo porazdelil po projektih glede na njihovo ocenjeno vrednost. Glasoval bo lahko tudi za projekte, ki niso v njegovi domači krajevni skupnosti.

 

Glasovnica

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti