Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Vodenje novogoriške občinske uprave prevzema Marko Mikulin

DATUM OBJAVE 01. marec 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

Marko Mikulin je 47-letni diplomirani ekonomist. Za delovno mesto direktorja občinske uprave se je po njegovih besedah odločil zato, ker ima rad Novo Gorico in ker želi z znanjem in izkušnjami prispevati k izboljšanju kvalitete življenja v mestni občini. Pri tem poudarja svoje prednostne naloge: »Predvsem se bom posvetil reševanju zaostankov z mnenji in soglasji. Želim namreč pospešili postopke z namenom, da ne bi ovirali razvoja in gospodarskih investicij ter zasebne gradnje.«

Nov direktor novogoriške občinske uprave, ki je to delovno mesto nastopil z današnjim dnem, izhaja iz Goriških brd, od leta 2003 pa z družino živi v Novi Gorici. Na svoji poklicni poti se je veliko ukvarjal s področjem upravljanja s kadri, kar je bistvenega pomena za dobro upravljanje občinske uprave. Spozna se tudi na lokalno samoupravo, s katero se je dodobra seznanil kot občinski svetnik v Občini Brda ter s članstvom v organih zdravstvenih ustanov, šol in stanovanjskega sklada. Preizkusil se je tudi v vlogi člana uprave gospodarske družbe ter v vodenju poslovne enote, posebej pa se je posvečal še strateškemu planiranju in projektnemu vodenju.