Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Vodenje Oddelka za okolje, prostor in javno infrastrukturo prevzema Blaž Mozetič

DATUM OBJAVE 03. maj 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

45-letni magister geodetskih znanosti se je za delovno mesto vodje Oddelka za okolje, prostor in javno infrastrukturo novogoriške mestne občine, kot poudarja, odločil zato, ker to delovno mesto zahteva strokovnost, znanje, samoiniciativnost, odločnosti in prilagodljivost, in meni, da je z dosedanjim delom to izkazal, ter ker ponuja veliko možnosti za nadaljnjo strokovno in osebnostno rast. Pri tem poudarja, da je njegova prednostna naloga, da postane oddelek za okolje, prostor in javno infrastrukturo ključna opora gospodarskemu in družbene razvoju ter izboljšavi kakovosti bivanja v mestni občini.

 

Nov vodja Oddelka za okolje, prostor in javno infrastrukturo je delovno mesto nastopil z današnjim dnem, pred tem je bil na Ministrstvu za okolje in prostor – Geodetski upravi Republike Slovenije pristojen za odnose z javnostmi. Še pred tem pa je bil na Ministrstvu za okolje in prostor vodja Sektorja za kohezijo in vodja posredniškega telesa, ki sta odgovorna za investicijske projekte s področja okolja v okviru evropske kohezijske politike za obdobje 2007 – 2013 in 2014 – 2020. Pri delu na Geodetski upravi in ministrstvu si je pridobil številne izkušnje na področju geodetske dejavnosti, odnosov z javnostmi ter priprave in izvajanja različnih nalog evropske kohezijske politike.

V njegove delovne izkušnje sodi tudi pisanje strokovnih člankov, urejanje publikacij in javno nastopanje. Med leti 2013 in 2020 je bil predsednik Zveze geodetov Slovenije.

 

Naslovna fotografija, avtor: David Verlič