Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

V ŽIVO - Prenos dogodka: Vina županov Vipavske doline

DATUM OBJAVE 17. maj 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

Danes, v ponedeljek, 17. maja 2021, ob 18. uri bomo v enem najlepših in najmogočnejših hramov Vipavske doline, v grajski kleti v Vipavskem Križu razglasili županova vina Mestne občine Nova Gorica, Občine Ajdovščina in Občine Renče-Vogrsko.

Dogodek bo mogoče spremljati preko preko naše Facebook strani in preko Youtube povezave:

V ŽIVO - Vina županov Vipavske doline

Vse tri občine smo povezane z obsežno povezovalno zgodbo in trdnim namenom – ustanoviteljice Zavoda za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina smo odločene turistični razvoj graditi z roko v roki, kot enotna turistična destinacija, ki ponuja pester nabor doživetij.

Tudi bogata vinska zgodba je poglaviten del turizma in kmetijstva naše doline .  

  

Javni zavod za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina - Občina Ajdovščina - Občina Renče-Vogrsko - Vipavski Križ    

 

Naslovna fotografija: Klub Zagon