Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

30. mednarodni lutkovni festival Alpe Adria Puppet

DATUM OBJAVE 23. avgust 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

Med 23. avgustom in 4. septembrom 2021 se bo v Gradežu, Ogleju, Gorici in Novi Gorici v organizaciji »Centro Teatro Animazione e Figure« iz Gorice odvijal 30. mednarodni lutkovni festival Alpe Adria Puppet.

Raznovrstni program festivala je namenjen vsem starostnim skupinam, odraslim, otrokom, družinam in vsem, ki imajo radi lutke. Letošnja edicija bo tradicijo spoštovala s produkcijami, izbranimi med najbolj obetavnimi na evropskem prizorišču.

V Novi Gorici in Gorici bodo dogodki potekali med 31. avgustom in 4. septembrom 2021. Posebej omenjamo čezmejno predstavo, ki bo na sporedu 3. septembra ob 18.30  na Trgu Evrope. Skupina Di Filippo Marionette pripravlja Variations – dinamično predstavo, ki je namenjena tako otrokom kot odraslim.

 

Celoten program najdete na spletni strani: https://bit.ly/37TkF2h

 

Dogodki bodo potekali ob upoštevanju izvajanja veljavnih ukrepov za preprečitev širjenja nalezljive bolezni COVID-19. Zaradi omejenega števila obiskovalcev so potrebne rezervacije.

 

Vstopnice za predstave v Novi Gorici in Gorici lahko med 30. 8. in 4. 9. rezervirate po telefonu +39 3351753049, na blagajni v Kulturnem centru Lojze Bratuž, Kulturnem domu Gorica in pol ure pred začetkom vsake predstave.

 

Brošura

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti