Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Občinski praznik Mestne občine Nova Gorica

DATUM OBJAVE 09. september 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

Danes praznuje Mestna občina Nova Gorica svoj občinski praznik v spomin na goriško fronto 1943.

Ob prazniku novogoriški župan dr. Klemen Miklavič iskreno čestita vsem občankam in občanom:  

»Mestna občina je v zadnjem času uspela narediti velike korake naprej – korake v povezovanju celotne regije, v povezovanju podeželja in mesta.   Danes lahko govorim kot župan evropske prestolnice. Postali smo prestolnica kulture leta 2025. Tudi vedno bolj smo močna prestolnica zanimive evropske regije. Za nas se zanimajo ne samo v Sloveniji in Italiji, za nas se zanima cela Evropa in od tega si lahko veliko obetamo. S tem lahko sporočamo, zakaj smo zanimivi za investicije, za priseljevanje mladih in kakšne načrte imamo za prihodnost in kako bomo dosegli, da bomo še bolj zanimivi in privlačni.  

Ob tej priložnosti je izšla praznična priloga Primorske Novice, ki je priložena današnji izdaji časopisa. Tudi mi vas vabimo k branju zanimivih člankov.«  

 

Vsem občankam in občanom najlepše čestitamo ob občinskem prazniku!

 

Naslovna fotografija: David Verlič