Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Nagrade Mestne občine Nova Gorica

DATUM OBJAVE 13. september 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

Na petkovi osrednji slovesnosti ob občinskem prazniku s slavnostno sejo mestnega sveta v SNG Nova Gorica so bile podeljene nagrade Mestne občine Nova Gorica.

Nagrado Franceta Bevka je prejel Jože Dolmark.

Nagrado Mestne občine Nova Gorica so prejeli Kulturni dom Gorica, Slavistično društvo Nova Gorica in Javni zavod za gasilsko in reševalno dejavnost – Gasilska enota Nova Gorica.

Bevkovo listino je prejel David Šuligoj.

Plaketo Mestne občine Nova Gorica pa so prejeli Sonja Valič in Sonja Planko iz Društva Spominčica, Društvo Šola zdravja Domžale - Šola zdravja Nova Gorica, Miran Mozetič in Egon Fornazarič, ŠENT - Slovensko združenje za duševno zdravje, dnevni center za ljudi s težavami v duševnem zdravju – Enota Nova Gorica in Branko Brezigar.

Vsem nagrajenkam in nagrajencem iskreno čestitamo.

 

          

 

Foto: Mateja Pelikan