Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Obvestilo o začetku zbiranja prijav škode v kmetijstvu po spomladanski pozebi

DATUM OBJAVE 05. oktober 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

Uprava RS za zaščito in reševanje je 1. oktobra letos izdala sklep o ocenjevanju škode v kmetijstvu po pozebi med 5. in 9. aprilom 2021. Predhodno izpolnjene obrazce bo oškodovancem poslala po pošti. Oškodovanci v te obrazce vpišejo podatke o odstotku poškodovanosti posamezne kulture in prijavi priložijo dokazila (fotografije, morebitne cenilne zapisnike zavarovalnice …).

Oškodovance z območja Mestne občine Nova Gorica obveščamo, da je izpolnjene in podpisane obrazce potrebno poslati po pošti ali prinesti osebno na naslov: Mestna občina Nova Gorica, Trg E. Kardelja 1, 5000 Nova Gorica NAJKASNEJE do 20. oktobra 2021.

 

Za morebitna dodatna vprašanja in pojasnila lahko oškodovanci z območja novogoriške mestne občine pišejo na elektronski naslov: zdenka.kompare@nova-gorica.si.

 

Obrazec za oškodovance, ki predhodno izpolnjenih obrazcev niso prejeli:

obrazec

 

 

Naslovna fotografija: David Verlič

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti