Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Zbiranje prijav škode v kmetijstvu po spomladanski pozebi

DATUM OBJAVE 22. oktober 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

Uprava za zaščito in reševanje (v nadaljevanju: URSZR) obvešča, da škodo po spomladanski pozebi lahko prijavijo tudi oškodovanci, ki jim URSZR prednatisnjenih obrazcev ni poslala, imeti pa morajo KMG-MID.

Glede na roke, ki jih je določila URSZR, je čas za prijavo škode do srede, 27. 10. 2021. Škodo prijavite na pripetem obrazcu in ga pošljite na naslov Mestna občina Nova Gorica, Trg E. Kardelja 1, 5000 Nova Gorica ali prinesite osebno na isti naslov, soba 12/pritličje.

 

Obrazec