Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Novoletne prireditve: povabilo k sodelovanju

DATUM OBJAVE 25. oktober 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

Tudi letos bomo na Mestni občini Nova Gorica pripravili publikacijo s programom novoletnih prireditev, ki se bodo odvijale v središču Nove Gorice med 1. decembrom 2021 in 6. januarjem 2022. Publikacijo bodo prejela vsa gospodinjstva v mestni občini.

 

Organizatorje prireditev vabimo, da v kolikor načrtujejo v decembru prireditev in bi jo želeli vključiti v program prazničnih prireditev mestne občine, naj nam posredujejo informacije na priloženem obrazcu.

Izpolnjen obrazec pošljite do 5. novembra 2021 na e-naslov dogodki@vipavskadolina.si.

 

Dogodki in prireditve, ki bodo vključeni v publikacijo mestne občine, bodo objavljeni tudi na spletni strani Javnega zavoda za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina ter na Facebook strani Dogodki Nova Gorica in Vipavska dolina.

 

Želimo si, da bodo prazniki tudi letos prežeti z doživetji.

 

Obrazec za objavo dogodka