Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Anketa o učinkovitosti zatiranja tigrastih komarjev

DATUM OBJAVE 29. oktober 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

Lani smo v sodelovanju z javnim podjetjem Vodovodi in kanalizacija Nova Gorica prvič izvedli akcijo zatiranja tigrastih komarjev na širšem območju Nove Gorice.

Akcija zatiranja komarjev na širšem območju Nove Gorice je potekala tudi letos spomladi in poleti. Glede na omejitve, ki veljajo v Sloveniji na področju rabe biocidov, smo vseeno uspeli nekoliko zmanjšati breme komarjev z uporabo pripravka, ki ni biocid.

Večji del akcije je zajemal zatiranje komarjev s sredstvom Aquatain, ki so ga delavci VIK-a nanašali v peskolove na javnih površinah.

Poleg merjenja uspešnosti zatiranja, ki so ga opravljali sodelavci iz Univerze na Primorskem, bi radi pridobili še vaše mnenje o učinkovitosti izvedenih del, zato vas vabimo k izpolnjevanju kratke ankete.  

Rezultati ankete nam bodo pomagali pri oceni uspešnosti projekta in sprejemanju nadaljnjih akcij.

Anketa je dostopna na povezavi: https://www.1ka.si/a/293962