Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Poslovila se je naša sodelavka Patricija Šulin

DATUM OBJAVE 03. november 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

Patricija Šulin je bila rojena leta 1965 v Trnovem pri Novi Gorici, z družino je živela v Novi Gorici. Po diplomi na Fakulteti za organizacijske vede v Kranju je delovala v gospodarstvu. Od leta 1997 je bila zaposlena na Davčnem uradu Nova Gorica in na Davčnem uradu v Ljubljani, kjer je opravljala delo višje davčne inšpektorice. Na politično pot je stopila leta 2006, ko je postala članica SDS. Leta 2010 je postala predsednica Mestnega odbora SDS Nova Gorica, na lokalnih volitvah istega leta pa je bila izvoljena za mestno svetnico v novogoriški občini. Od 2012 do 2013 je bila poslanka SDS-a v državnem zboru. Delovala je v odboru za finance in monetarno politiko, odboru za gospodarstvo in odboru za zdravstvo. V mandatu 2014 do 2019 je bila poslanka v Evropskem parlamentu. Veliko je prispevala k številnim uspešnim projektom, zlasti na področju športa in kulture, bila je podpornica delovanja društev in drugih civilnodružbenih organizacij. Na novogoriški mestni občini je bila zaposlena od januarja 2020 kot podsekretarka za organizacijsko-premoženjske zadeve.

 

Ob njenem slovesu spoštujemo njeno željo, da se v slovo ne prireja ničesar. Slovo bo tako potekalo zgolj v krogu njenih najdražjih.