Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Sofinanciranje stroškov zaposlitve dolgotrajno brezposelnih v programih javnih del za leto 2022

DATUM OBJAVE 24. november 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje je včeraj na svoji spletni strani objavil Javno povabilo za izbor programov javnih del za leto 2022.

 

Skladno z Odlokom o izboru in sofinanciranju programov javnih del iz proračuna Mestne občine Nova Gorica (Uradni list RS, št. 70/19, 157/20) je potrebno vloge za izbor in sofinanciranje programov javnih del podati na obrazcih, ki so priloga javnega povabila za izbor programov javnih del, ki ga je objavil Zavod RS za zaposlovanje.

 

Vloge je potrebno oddati OSEBNO v sprejemni pisarni Mestne občine Nova Gorica (pritličje, soba št. 12) v zaprti ovojnici z oznako »Vloga za izbor programov JD« najpozneje do ponedeljka, 29. novembra 2021 do 15.30.