Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Razstava rezultatov delavnice »Tipologija objektov za namen kratkotrajnih nastanitev oz. glampingov v Mestni občini Nova Gorica«

DATUM OBJAVE 02. december 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

V pritličju novogoriške občinske stavbe je od 1. 12. so 16. 12. 2021 na ogled razstava rezultatov urbanistično-arhitekturne delavnice »Tipologija objektov za namen kratkotrajnih nastanitev oz. glampingov v Mestni občini Nova Gorica«, na kateri so sodelovali študentje magistrskega enovitega študija arhitekture  Fakultete za arhitekturo Univerze v Ljubljani.

 

Glavni namen razstave je predstaviti sveže ideje in kreativnost študentov investitorjem, ki jih tematika zanima na najbolj priročen način in hkrati o tematiki osveščati splošno in strokovno javnost, saj so glampingi trenutno zelo aktualna tema.

 

V sklopu razstave je prikazan tudi katalog urbane opreme, ki ga je, za namen ustrezne izbire in postavitve elementov urbane opreme v različna grajena okolja, pripravila Mestna občina Nova Gorica.

 

Vabilo

Katalog urbane opreme 

Katalog – tipologija objektov začasne nastanitve

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti