Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Svetovni dan prostovoljstva

DATUM OBJAVE 05. december 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

Organizacija združenih narodov je 5. december razglasila za Svetovni dan prostovoljstva. Mestna občina Nova Gorica je v letošnjem letu pridobila naziv »Prostovoljstvu prijazna občina 2021«, za kar gre zahvala vsem prostovoljcem in prostovoljkam, ki delujejo na območju mestne občine.

Prostovoljstvo je oblika dela, za katerega oseba ne pridobi plačila in je odziv civilne družbe na raznovrstne potrebe ljudi ter prispeva k razvijanju vrednost solidarnosti. V teh kriznih časih, v katerih se nahaja ves svet, je to še posebnega pomena.

Ob tej priložnosti se je župan Mestne občine Nova Gorica dr. Klemen Miklavič zahvalil vsem prostovoljcem in prostovoljkam pri vzpostavljanju in negovanju boljših medčloveških odnosov ter v prizadevanju in izboljšanju kakovosti življenja.  

 

 

Foto: Mateja Pelikan