Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Z novim letom razpis za direktorja javnega zavoda GO! 2025

DATUM OBJAVE 22. december 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

V začetku novembra je vodenje zavoda GO! 2025 – Evropska prestolnica kulture, Nova Gorica v funkciji ustanovnega v. d. direktorja zavoda prevzel Novogoričan Gregor Karer, ki ga je na to mesto s sklepom imenoval  novogoriški župan dr. Klemen Miklavič. Direktorja javnega zavoda pa se bo iskalo z javnim razpisom, ki bo objavljen v ponedeljek, 3. januarja 2022.

 

Vse zainteresirane kandidate vabimo, da se seznanijo z javnim razpisom, ki bo 3. januarja 2022 objavljen na spletni strani zavoda GO! 2025  www.go2025.eu in na spletni strani Mestne občine Nova Gorica www.nova-gorica.si.

Kandidati bodo morali poleg splošnih pogojev, določenih z zakonom, izpolnjevati še naslednje pogoje, ki jih določa Odlok o ustanovitvi javnega zavoda GO! 2025 – Evropska prestolnica kulture, Nova Gorica:

  • visokošolska univerzitetna izobrazba (prejšnja), najmanj specializacija po visokošolski strokovni izobrazbi (prejšnja), magistrska izobrazba (druga bolonjska stopnja), magisterij po visokošolski strokovni izobrazbi (prejšnja),
  • najmanj pet let delovnih izkušenj na vodilnih delovnih mestih,
  • poznavanje strokovnega področja dela zavoda,
  • aktivno znanje slovenskega jezika,
  • znanje italijanskega in angleškega jezika na višji ravni,
  • sposobnost organiziranja in vodenja.

Kandidati bodo morali prijavi na javni razpis priložiti življenjepis in program razvoja zavoda za mandatno obdobje.