Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Spremembe v programu Goriškega prazničnega decembra

DATUM OBJAVE 24. december 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

Letošnji program Goriškega prazničnega decembra je v veliki meri odvisen od ukrepov za preprečevanje širjenja okužb s koronavirusom. Zaradi dodatnih ukrepov, ki jih je na včerajšnji seji sprejela Vlada RS, smo primorani nekatere dogodke odpovedati.

Odpovedani so vsi koncerti na prostem, ki bi se morali od jutri, 25. decembra, dalje zgoditi na Bevkovem trgu, in sicer koncerti Big Band NOVA s solisti, Remember DJ Cvere, Ne joči pevec, predstavitev mladih bendov ter silvestrovanje na prostem z Vladom Kreslinom in Balkan Boysi.

 

Kljub temu na Bevkovem trgu do silvestrskega večera s programom nadaljuje praznični Radio Robin z zanimivimi glasbenimi gosti. Na Delpinovi ulici bodo do 31. decembra postavljene stojnice praznične tržnice z izvirno ponudno darilnega programa lokalnih obrtnikov. Prav tako lahko na Bevkovem trgu še naprej »poganjate lučke« in s tem proizvedete nekaj električne energije za praznično osvetlitev. 31. decembra pa v mesto prihaja Dedek Mraz, ki bo v spremstvu pravljičnih bitij razveseljeval otroke po mestu. Ustavil se bo tudi na Bevkovem trgu, kjer bo Mladinski Center Nova Gorica poskrbel, da se bodo lahko otroci z njim tudi fotografirali.

 

Za vse spremembe v programu se iskreno opravičujemo, a se sočasno zavedamo nuje spoštovanja veljavnih ukrepov, saj bomo lahko le tako v naslednjem letu v polni meri prebivalcem in obiskovalcem pričarali praznično vzdušje.

 

Naslovna fotografija: Mateja Pelikan