Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Vsebinska in grafična prenova spletnega mesta Mestne občine Nova Gorica

DATUM OBJAVE 09. december 2011
VIR Mestna občina Nova Gorica

Vstopna stran je zasnovana kot portal, na katerem izbiramo področje, ki nas zanima, kot npr. mestna uprava, krajevne skupnosti, prireditve itd. Na osnovi pregleda statistike dostopa do vsebin našega dosedanjega spletnega mesta smo na novem portalu izpostavili najbolj iskane rubrike.
 
Vljudno vas vabimo, da vaša mnenja in pripombe o novi grafični in vsebinski podobi spletne strani izrazite na spletnem forumu, lahko pa nam tudi pišete na naslov mestna.obcina@nova-gorica.si. Veseli jih bomo, saj je spletna stran že zaradi same narave medija nikoli zaključena zgodba, ki se nenehno dopolnjuje in nadgrajuje. Z vašim sodelovanjem in pomočjo, spoštovani obiskovalci strani, bomo lažje dosegli izboljšave, povečali uporabnost in zanimivost vsebin našega novega portala.  

V mestni upravi se za tehnično izvedbo strani zahvaljujemo podjetju Arctur d.o.o., ki je tudi sicer tehnični skrbnik naših strani.

Uprava Mestne občine Nova Gorica