Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Zahvala vsem, ki so pomagali gasiti požar na Sveti Gori

DATUM OBJAVE 06. avgust 2012
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica se iskreno zahvaljuje gasilcem, slovenski vojski, enoti CZ za neeksplodirana ubojna sredstva (NUS) in vsem ostalim, ki so pomagali gasiti požar na Sveti Gori, ki je izbruhnil v četrtek, 2. avgusta, popoldan, pogasili pa so ga v petek, 3. avgusta, zvečer.

Z izredno požrtvovalnostjo so se z ognjenimi zublji borili v že tako visokih poletnih temperaturah, ob dodatni vročini zaradi ognja, v težkih razmerah zaradi dima in v nevarnosti eksplozij ubojnih sredstev iz prve svetovne vojne.

Mestna občina Nova Gorica se zahvaljuje tudi italijanskim sosedom, ki so na pomoč poslali helikopter in letalo za gašenje požarov "canadair", ki je zelo pripomoglo k uspešni pogasitvi požara.

Gasilci nadaljujejo s požarno stražo.