Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Strokovna konferenca Most med temo in svetlobo

DATUM OBJAVE 19. oktober 2012
VIR Mestna občina Nova Gorica

Po uvodnih mislih, ki nam jih bosta podala ga. Nada Uršič Debeljak, direktorica LUNG-a in g. Matej Arčon, župan Mestne občine Nova Gorica, nam bosta gostujoča strokovnjaka g. Bogdan Žorž in ga. Mirjana Hafnar predstavila strokovne poglede na osebe s posebnimi potrebami. 


Iz prve roke bomo spoznali, kako ranljive ciljne skupine dojemajo svet in s kakšnimi težavami se srečujejo pri nam samoumevnih vsakdanjih opravilih. Po strokovnem delu boste na informativnih poligonih lahko na lastni koži občutili, kako doživljajo svet ljudje s posebnimi potrebami.


Skratka, zanimivo bo pogledati v temo, prisluhniti tišini in premagati fizično oviro. Izkušnja, ki lahko vsakomur izmed nas omogoči širši pogled na svet okrog sebe, prinese nova spoznanja, izboljša čut do sočloveka in končno omogoči tudi osebnostno rast.


Udeležba na konferenci je brezplačna. Ne zamudite je.   

Sodelujoča društva pri izvedbi projekta:
Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Nova Gorica
Društvo gluhih in naglušnih Severne Primorske
Društvo paraplegikov Severne Primorske
 
Več o projektu najdete v priloženi zgibanki in vabilu.
 
Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite do ponedeljka, 22. oktobra na e-pošto: mojca.spacapan@lung.si ali na tel. št. 335 3118. Hvala.

 

Zgibanka

Vabilo

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti