Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

JAVNO POVABILO k oddaji informativnih ponudb za prodajo nepozidanih stavbnih zemljišč za poslovno pozidavo na območju Mestne občine Nova Gorica

DATUM OBJAVE 22. oktober 2012
VIR Mestna občina Nova Gorica

Ponudba mora vsebovati:

  1. Ime in priimek ter naslov lastnika zemljišča
  2. K.o., parcelna številka, velikost zemljišča
  3. Cena na m2

Vloge je potrebno oddati s priporočeno pošiljko na naslov Mestna občina Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica, s pripisom Ponudba na javno povabilo za prodajo nepozidanega stavbnega zemljišča  za poslovno pozidavo – NE ODPIRAJ. Rok oddaje ponudb je do vključno 16.11.2012.


Informacije o javnem povabilu: vsa dodatna pojasnila in informacije lahko dobite na Mestni občini Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica, v pisarni št. 28, na tel. štev.  05 33 50 167 ali pa pošljete vprašanja na e- naslov:  mestna.obcina@nova-gorica.si.

 

Matej Arčon
ŽUPAN