Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Zbiranje prijav škode po poplavah

DATUM OBJAVE 13. november 2012
VIR Mestna občina Nova Gorica

Na podlagi sklepa Uprave za zaščito in reševanje številka 844-17/2012-4-DGZR z dne 7.11.2012 bo Mestna občina Nova Gorica začela z zbiranjem prijav škode po poplavah, ki so prizadele kmetijska zemljišča, objekte in infrastrukturo oktobra in novembra 2012. Škodo lahko oškodovanci prijavijo na priloženih obrazcih, ki so na voljo na spletni strani občine, recepciji Mestne občine Nova Gorica, Trg E. Kardelja 1, 5000 Nova Gorica, in na sedežih krajevnih skupnosti. Na obrazce naj oškodovanci pripišejo tudi telefonsko številko, na kateri bodo dosegljivi zaradi morebitnih dopolnitev prijave škode ali drugih usklajevanj.


Obrazec 1: prijavlja se škodo na kmetijskih zemljiščih
Obrazec 3: prijavlja se škodo na popolnoma uničenih objektih
Obrazec 4: prijavlja se škodo na delno poškodovanih objektih
Obrazec 5: prijavlja se škodo na infrastrukturi


Vlog v elektronski obliki (tudi skeniranih) ne sprejemamo.


Vloge naj oškodovanci podpišejo na obeh navedenih mestih. Prijavljeno škodo bo pregledala občinska komisija in upoštevala le škodo, ki so jo povzročile poplave na kmetijskih zemljiščih, objektih in infrastrukturi in presega 30% vrednosti. Nepopolno izpolnjenih vlog in nerealno prijavljenih škod komisija ne bo upoštevala.