Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Sooblikujte parkirno politiko v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 30. marec 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica

V Mestni občini Nova Gorica je v povprečju 624 avtomobilov na 1000 prebivalcev, kar je največ med mestnimi občinami v Sloveniji. Veliko avtomobilov pomeni izziv za parkiranje, s čimer se Mestna občina ukvarja že dalj časa. 

Z namenom predstavitve predloga parkirnih ukrepov na omočju Nove gorice in Solkana pripravljamo javno razpravo »Sooblikujte parkirno politiko v Novi Gorici«.

Razprava bo potekala v dveh enakih ponovitvah 5. in 11. aprila ob 17. uri v Veliki sejni dvorani Mestne občine Nova Gorica in s prenosom prek Facebook strani mestne občine.

Kako bo urejeno parkiranje v posameznih parkirnih conah?

Kako do parkirne dovolilnice?

Odgovorili bomo na vaša vprašanja in zabeležili predloge.

Prijave na javno razpravo so obvezne prek obrazca (https://forms.gle/icJpg2X8HVeos9gT8) ali prek elektronske pošte parkiranje@ipop.si. Omogočen bo tudi prenos prek spleta; povezavo Zoom prejmete po prijavi. Morebitna vprašanja lahko vnaprej pošljete na parkiranje@ipop.si.

Pred javno razpravo vas vabimo, da rešite anketo o parkirnih ukrepih. Namenjena je vsem, ki v Novi Gorici ali v Solkanu stanujete, delate ali ju obiskujete. Za reševanje kliknite na povezavo https://www.1ka.si/parkiranjeNG, reševanje traja 3 minute.