Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Tradicionalni pohod POŽIVIMO MESTI – VIVICITTA

DATUM OBJAVE 29. marec 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Na Trgu Evrope med obema Goricama so na novinarski konferenci napovedali tradicionalni pohod POŽIVIMO MESTI – VIVICITTA, ki bo  uvod v živahno dogajanje v Tednu zdravja.

Udeležil se je je tudi novogoriški podžupan Simon Rosič v družbi goriškega podžupana Stefana Cerette, s katerim sta skupaj izpostavila športno zgodbo, ki povezuje različne generacije in prebivalce obeh mest.

Pohod bo potekal v nedeljo, 3. aprila, na območju somestja obeh Goric. Kot vselej doslej bo prispeval k povezovanju in prijateljstvu med prebivalci obeh mest ter seveda vseh ostalih, ki se bodo odzvali povabilu organizatorjev.

Start bo na Trgu Evrope ob 9.30, na istem mestu bo tudi cilj. Na voljo bosta dve različni težavnostni progi, in sicer 5 km in 10 km. Krajša proga je primerna tudi za gibalno ovirane osebe in družine z vozički.

Vpisnina na Trgu Evrope, od 8.30 dalje: odrasli 5 €, otroci od 3. do 18. leta 3 €

Zaželene prijave na info@sportnazveza-ng.si

Prvih 400 prijavljenih bo prejelo spominsko majico,  vsi udeleženci pa topel obrok.

VLJUDNO VABLJENI!

 

Trgu Evrope med obema Goricama  Trgu Evrope med obema Goricama  Pohod za mir - zemljevid  Trgu Evrope med obema Goricama