Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Z mladimi o trajnostni urbani strategiji 2021 - 2030

DATUM OBJAVE 21. junij 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

V novogoriškem  Xcentru je potekal posvet z mladimi iz novogoriških srednjih šol na temo Trajnostne urbane strategije Mestne občine Nova Gorica 2021-2030. Mladi so se strinjali z usmeritvami, ki jih dokument predvideva glede razvoja urbanega območja Nove Gorice.

Povedali so, da si želijo več prostočasnih dejavnosti za mlade, urejenih javnih prostorov za druženje, zagotavljanje pogojev za razvoj univerze in študentskih domov, kar bi mladim omogočilo privlačno življenjsko okolje. Poudarili so še, da bi radi veliko časa preživeli v svojem mestu.

 

Več informacij o osnutku Trajnostne urbane strategije MO Nova Gorica in možnosti podaje predlogov na povezavi

 

Posvet z mladimi v Xcentru - predstavniki občine   Posvet z mladimi v Xcentru - mladi iz novogoriških srednjih šol