Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Prijava prireditev v program ob občinskem prazniku

DATUM OBJAVE 21. junij 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Ob prazniku Mestne občine Nova Gorica, ki ga praznujemo septembra, bomo tudi letos pripravili program prireditev, ki bodo spremljale osrednjo občinsko slovesnost (9. septembra 2022).

Program bo objavljen v brošuri, ki jo bodo prejela vsa gospodinjstva v mestni občini, pa tudi na spletnih straneh www.nova-gorica.si, https://dogodki.turizem-novagorica-vipavskadolina.si/ in na facebook profilu Dogodki Nova Gorica in Vipavska dolina.

V kolikor načrtujete v prazničnem septembru prireditev, ki bi sodila v program prireditev ob letošnjem občinskem prazniku, vas prijazno vabim, da izpolnite spletni obrazec, ki bo do 4. julija dostopen na naslednji povezavi.

V primeru, da bi po oddaji obrazca prišlo do kakršnihkoli sprememb, to sporočite na e-naslov dogodki@vipavskadolina.si, da bomo lahko popravili spletne objave.