Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Omejena poraba vode na posameznih območjih mestne občine

DATUM OBJAVE 28. junij 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Javno podjetje Vodovodi in kanalizacija Nova Gorica d. d. obvešča uporabnike iz javnega vodovoda na območju naselij Osek in Vitovlje, da je prepovedano vsakršno namakanje, zalivanje in pranje avtomobilov. Prav tako prepoved velja za uporabnike iz javnega vodovoda Hubelj na območju naselij Zalošče, Dornberk, Braniška dolina, Tabor, Potok, Gradišče, Renče, Prvačina, Vogrsko, Volčja Draga, Ozeljan, Šempas in Šmihel.

Javno podjetje prav tako obvešča uporabnike vode iz javnega vodovoda v naselju Čepovan, da je prepovedano vsakršno namakanje, zalivanje, polnjenje vodnjakov in bazenov ter pranje avtomobilov. Enaka prepoved velja za uporabnike vode iz javnega vodovoda v naselju Kromberk – Breg.

Prepoved velja do preklica!