Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Objavljen je nov razpis za direktorja Javnega zavoda GO! 2025

DATUM OBJAVE 13. julij 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica

V juniju je vodenje zavoda GO! 2025 – Evropska prestolnica kulture, Nova Gorica v funkciji vršilca dolžnosti zavoda prevzel Gorazd Božič. Dosedanja direktorica zavoda dr. Kaja Širok je namreč prevzela funkcijo v Kabinetu predsednika vlade. Novega direktorja javnega zavoda se bo iskalo z javnim razpisom, ki ga je danes objavila Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja Mestnega sveta Mestne občine Nova Gorica.

 

Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja Mestnega sveta Mestne občine Nova Gorica vabi vse zainteresirane kandidate, da se seznanijo z javnim razpisom, ki je objavljen na spletni strani Javnega zavoda GO! 2025 in na spletni strani Mestne občine Nova Gorica.

  • Za direktorja je lahko imenovan kandidat, ki poleg splošnih pogojev, določenih z zakonom, izpolnjuje še naslednje pogoje:
    visokošolska univerzitetna izobrazba (prejšnja), najmanj specializacija po visokošolski strokovni izobrazbi (prejšnja), magistrska izobrazba (druga bolonjska stopnja), magisterij po visokošolski strokovni izobrazbi (prejšnja),
  • najmanj pet let delovnih izkušenj na vodilnih delovnih mestih,
  • poznavanje strokovnega področja dela zavoda,
  • aktivno znanje slovenskega jezika,
  • znanje angleškega jezika na višji ravni,
  • sposobnost organiziranja in vodenja.

Kandidati bodo morali prijavi na javni razpis priložiti življenjepis ter program razvoja in delovanja zavoda za mandatno obdobje.

Razpis je odprt do 12. avgusta 2022.