Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Na Goriškem se veselimo uspehov cheerleading skupin

DATUM OBJAVE 14. julij 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica

Podžupan Simon Rosič in predsednik Športne zveze Nova Gorica Miran Müllner sta včeraj v prostorih Mestne občine Nova Gorica sprejela in čestitala plesni skupini Dolls in športnemu klubu Twist. Športnice so namreč na nedavnem evropskem cheerleading prvenstvu v Grčiji dosegle izjemne uspehe ter postale evropske prvakinje in podprvakinje!  

 

Podžupan je posebej čestital tudi njihovim trenerjem, ki tekmovalkam ne prenašajo samo športnega znanja, temveč tudi pomembne življenjske izkušnje. Čestitamo vsem!

 

Članice športnega kluba Twist s podžupanom Simonom Rosičem in predsednikom Športne zveze Nova Gorica Miranom Müllnerjem  Članice plesne skupine Dolls s podžupanom Simonom Rosičem

Foto: Mateja Pelikan